Smak sukcesu - jak dzięki ciężkiej pracy i pasji Daniel Pawełek podbił rynek restauracyjny
ZSŻ - Podcast autorstwa Zaprojektuj Swoje Życie - Czwartki
Kategorie:
⭐PREMIERA: Stworzenie i utrzymanie na rynku jednej restauracji to nie lada wyzwanie. Nasz dzisiejszy gość - Daniel Pawełek jest właścicielem i założycielem 5 kultowych lokali w Warszawie! Butchery & Wine, Kieliszki na Próżnej, Le Braci czy Koneser Grill mogą poszczycić się rzeszą oddanych i rozsmakowanych gości. Co więcej, cztery z lokali Daniela posiadają nagrodę za stosunek jakości do ceny, czyli Bib Gourmand. W dzisiejszym odcinku porozmawiamy o tym, jak wyjazd do Londynu w młodym wieku nakreślił przyszłe poczynania zawodowe Daniela. Nasz gość opowiada też o wyzwaniach związanych z otwieraniem i prowadzeniem restauracji, a także o niesłabnącej pasji do gastronomii.📚Książki polecane w odcinku:Setting The Table - Danny Meyer - https://amzn.to/31UFyLb Winning - Jack Welch:PL - https://bit.ly/3pYTJ9L ENG - https://amzn.to/3F92XqA Całkiem zwyczajny kraj Historia Polski bez martyrologii - Brian Porter - Szucs - https://amzn.to/3IY0QIb 📌Z tego odcinka audycji Zaprojektuj Swoje Życie dowiecie się:➡ Jak jeden wyjazd do Londynu zmienił całe życie Daniela?➡ Jak Daniel dostał pracę w jednej z najbardziej znanych i popularnych Londyńskich restauracji?➡ Co skłoniło Daniela do powrotu do Polski?➡ Skąd Daniel czerpał inspirację do menu swojej pierwszej restauracji?➡ Co jest największym wyzwaniem dla restauratorów?➡ Jak restauracje Daniela poradziły sobie w pandemii? 💼Zapisz się do społeczności Zaprojektuj Swój Biznes: https://zaprojektujswojbiznes.pl/spolecznosc-zsb/ 📩Zapisz się do newslettera: www.zaprojektujswojezycie.pl/newsletter