Modern Persian Food
Podcast autorstwa Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Środy
180 Odcinki
-
Persian Easter
Opublikowany: 13.04.2022 -
Conquering Culinary Challenges with Chef Beeta Mohajeri
Opublikowany: 6.04.2022 -
Vegetarian Persian Food
Opublikowany: 30.03.2022 -
Salad Olivier
Opublikowany: 23.03.2022 -
Preserving Culture Through Food and Music with Nadia Deljou
Opublikowany: 16.03.2022 -
Norooz Haft Seen
Opublikowany: 9.03.2022 -
Persian Cookies
Opublikowany: 2.03.2022 -
Growing Sabzeh with Naz Deravian
Opublikowany: 23.02.2022 -
Tahdig Art with Varta
Opublikowany: 16.02.2022 -
Medicinal Properties of Persian Spices with Dr. Mahtab Jafari
Opublikowany: 9.02.2022 -
Kateh Persian Rice
Opublikowany: 2.02.2022 -
Khoresh Karafs
Opublikowany: 26.01.2022 -
Smoky Persian Flavors
Opublikowany: 19.01.2022 -
Pistachios | Pesteh
Opublikowany: 12.01.2022 -
Persian Food with Stand Up Dan
Opublikowany: 5.01.2022 -
Persian Cocktails
Opublikowany: 29.12.2021 -
Aash Reshteh
Opublikowany: 22.12.2021 -
Yalda
Opublikowany: 15.12.2021 -
Persian Christmas Menu Traditions
Opublikowany: 8.12.2021 -
Connecting to our Culture through Food with special guest Cynthia Banafsheh Samanian
Opublikowany: 1.12.2021
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
