Modern Persian Food
Podcast autorstwa Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Środy
180 Odcinki
-
Persian Thanksgiving Leftovers
Opublikowany: 24.11.2021 -
Persian Thanksgiving
Opublikowany: 17.11.2021 -
Lubia Polo | Green Bean Rice
Opublikowany: 10.11.2021 -
Zereshk Polo | Barberry Rice
Opublikowany: 3.11.2021 -
Quince | Beh
Opublikowany: 27.10.2021 -
Persian Nuts
Opublikowany: 20.10.2021 -
Squash | Kadoo
Opublikowany: 13.10.2021 -
Pomegranates | Anar
Opublikowany: 6.10.2021 -
The Sours in Persian Cuisine
Opublikowany: 29.09.2021 -
Mehregan
Opublikowany: 22.09.2021 -
The Golden Episode
Opublikowany: 15.09.2021 -
Persian Breads
Opublikowany: 8.09.2021 -
Figs
Opublikowany: 1.09.2021 -
Cultural Spotlight Iranian Jewish Food with Tannaz Sassooni
Opublikowany: 25.08.2021 -
Persian Meal Planning
Opublikowany: 18.08.2021 -
Eggplant
Opublikowany: 11.08.2021 -
Lentils
Opublikowany: 4.08.2021 -
Sofreh
Opublikowany: 28.07.2021 -
Sabzi Khordan
Opublikowany: 21.07.2021 -
Tokhmeh
Opublikowany: 14.07.2021
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
