180 Odcinki

  1. Persian Thanksgiving Leftovers

    Opublikowany: 24.11.2021
  2. Persian Thanksgiving

    Opublikowany: 17.11.2021
  3. Lubia Polo | Green Bean Rice

    Opublikowany: 10.11.2021
  4. Zereshk Polo | Barberry Rice

    Opublikowany: 3.11.2021
  5. Quince | Beh

    Opublikowany: 27.10.2021
  6. Persian Nuts

    Opublikowany: 20.10.2021
  7. Squash | Kadoo

    Opublikowany: 13.10.2021
  8. Pomegranates | Anar

    Opublikowany: 6.10.2021
  9. The Sours in Persian Cuisine

    Opublikowany: 29.09.2021
  10. Mehregan

    Opublikowany: 22.09.2021
  11. The Golden Episode

    Opublikowany: 15.09.2021
  12. Persian Breads

    Opublikowany: 8.09.2021
  13. Figs

    Opublikowany: 1.09.2021
  14. Cultural Spotlight Iranian Jewish Food with Tannaz Sassooni

    Opublikowany: 25.08.2021
  15. Persian Meal Planning

    Opublikowany: 18.08.2021
  16. Eggplant

    Opublikowany: 11.08.2021
  17. Lentils

    Opublikowany: 4.08.2021
  18. Sofreh

    Opublikowany: 28.07.2021
  19. Sabzi Khordan

    Opublikowany: 21.07.2021
  20. Tokhmeh

    Opublikowany: 14.07.2021

7 / 9

Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.

Visit the podcast's native language site