Risky or Not?
Podcast autorstwa Don Schaffner and Ben Chapman
759 Odcinki
-
459. AI-Generated Recipes
Opublikowany: 17.05.2023 -
458. Pasta in the Woods in New Jersey
Opublikowany: 15.05.2023 -
457. Cooking With Molten Glass or Metal
Opublikowany: 12.05.2023 -
456. Pepper Shakers at a Restaurant
Opublikowany: 10.05.2023 -
455. Super Sweaty Celebrity Chefs
Opublikowany: 8.05.2023 -
454. Mammoth Meatballs
Opublikowany: 5.05.2023 -
453. Wild Yeast Water
Opublikowany: 3.05.2023 -
452. Reusing Bamboo Chopsticks for Raw Sushi
Opublikowany: 1.05.2023 -
451. Bobbing for Apples
Opublikowany: 28.04.2023 -
450. Salting Pasta Water With Iodized Salt
Opublikowany: 26.04.2023 -
449. Pepper Mill Over a Pot
Opublikowany: 24.04.2023 -
448. Pool Pizza
Opublikowany: 21.04.2023 -
447. Repeated Hot Fudge Temperature Cycling
Opublikowany: 19.04.2023 -
446. Ice Cream From a Malfunctioning Freezer
Opublikowany: 17.04.2023 -
445. Old Meat Sticks
Opublikowany: 14.04.2023 -
444. Marrying the Ketchup
Opublikowany: 12.04.2023 -
443. College Students Selling Foods to the Community
Opublikowany: 10.04.2023 -
442. Restaurant Misting Fans
Opublikowany: 7.04.2023 -
441. Pooled Eggs in the Fridge for 10 Days
Opublikowany: 5.04.2023 -
440. Ketchup in the Cabinet
Opublikowany: 3.04.2023
Risky or Not is a short podcast from Professor Ben Chapman from North Carolina State University, and Dr. Don Schaffner from Rutgers University. Dr. Don and Professor Chapman promise to do their best not to waffle, dither, dissemble or equivocate, and to give straight up answers about whether something is risky or not.
