840 Odcinki

  1. Semi-Fictional Foods: ‘The Menu’

    Opublikowany: 17.10.2023
  2. Kefir: Some Ingrained Ideas

    Opublikowany: 11.10.2023
  3. Savor Classics: Worcestershire Sauce

    Opublikowany: 6.10.2023
  4. The Twisty Tale of Twizzlers

    Opublikowany: 5.10.2023
  5. The Clutch Kölsch Episode

    Opublikowany: 30.09.2023
  6. Lahontan Cutthroat Trout: Crossing the Streams

    Opublikowany: 28.09.2023
  7. Interview: Keeping Things Fresh with Dry-Aged Fish

    Opublikowany: 22.09.2023
  8. Listener Mail: XVIII: The Book(s) of Savor

    Opublikowany: 20.09.2023
  9. The Unfussy Tzimmes Episode

    Opublikowany: 18.09.2023
  10. Savor Cuts the Dijon Mustard

    Opublikowany: 14.09.2023
  11. Savor Classics: Black Pepper

    Opublikowany: 11.09.2023
  12. The Kiwifruit Episode Takes Flight

    Opublikowany: 2.09.2023
  13. Savor Classics: Tamales

    Opublikowany: 30.08.2023
  14. Interview: Daydreaming in Liquid Form

    Opublikowany: 28.08.2023
  15. Losing Our Marbles Over Ramune

    Opublikowany: 23.08.2023
  16. Stuff Savor Never Told You

    Opublikowany: 19.08.2023
  17. Savor Classics: The Can Opener

    Opublikowany: 16.08.2023
  18. The Pigeonholed Squab Episode

    Opublikowany: 11.08.2023
  19. Oh, Fudge

    Opublikowany: 10.08.2023
  20. Savor Grills Halloumi

    Opublikowany: 9.08.2023

9 / 42

Savor digs into how people live and how they eat – and why. Hosts Anney Reese and Lauren Vogelbaum interview the culinary creators and consumers of the world, exploring the science, history, and culture of food and drink, all with a key question in mind: Why do we like what we like, and how can we find more of those things?

Visit the podcast's native language site