265 Odcinki

  1. Linzer Torte with Flula Borg

    Opublikowany: 19.02.2020
  2. Maraschino Cherries with Courtney Nichols

    Opublikowany: 12.02.2020
  3. Salami with Allen Strickland Williams

    Opublikowany: 5.02.2020
  4. Spam with Helen Hong

    Opublikowany: 29.01.2020
  5. Spaghetti Carbonara with Niccole Thurman

    Opublikowany: 22.01.2020
  6. Grits with Kelli Ferrell

    Opublikowany: 15.01.2020
  7. History of Home Economics with Shauna Sever

    Opublikowany: 18.12.2019
  8. Creme Brulee with Hadley Meares

    Opublikowany: 11.12.2019
  9. Kefir with Liana Aghajanian

    Opublikowany: 4.12.2019
  10. Onion Dip with Steve Hernandez

    Opublikowany: 27.11.2019
  11. Cantaloupe with Lynn Chen

    Opublikowany: 20.11.2019
  12. Champagne with Sarah Enni

    Opublikowany: 13.11.2019
  13. Rotisserie Chicken with Dominique Kelley

    Opublikowany: 6.11.2019
  14. Pad See Ew with Shalewa Sharpe

    Opublikowany: 30.10.2019
  15. Boiled Peanuts with Neil Young

    Opublikowany: 23.10.2019
  16. Eggs with Brooke Van Poppelen

    Opublikowany: 16.10.2019
  17. Halo-Halo with Margarita Manzke

    Opublikowany: 9.10.2019
  18. Crab Cakes with Hayes Davenport

    Opublikowany: 2.10.2019
  19. Replay: Food of Hawaii with Sarah Kuhn

    Opublikowany: 18.09.2019
  20. Replay: Baguettes with Rose Lawrence

    Opublikowany: 11.09.2019

6 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site