265 Odcinki

  1. Food Media with Soleil Ho

    Opublikowany: 20.03.2019
  2. Italy with Katie Parla

    Opublikowany: 13.03.2019
  3. Live at Double Barrel with Mohanad Elshieky

    Opublikowany: 6.03.2019
  4. Tourist Towns with Ken Layne

    Opublikowany: 27.02.2019
  5. Cheese & Crackers with Anna Hossnieh

    Opublikowany: 20.02.2019
  6. Fried Chicken with Josh Zad

    Opublikowany: 13.02.2019
  7. Pickles with Gaby Dunn

    Opublikowany: 6.02.2019
  8. Taco Bell with Jon Gabrus

    Opublikowany: 30.01.2019
  9. Greek Yogurt with Natasha Case

    Opublikowany: 23.01.2019
  10. A Chef's Life with Jacques Pepin

    Opublikowany: 9.01.2019
  11. Replay: Disgusting Things with Caitlin Doughty

    Opublikowany: 2.01.2019
  12. Replay: Victorian-Era Food with Diep Tran

    Opublikowany: 26.12.2018
  13. Replay: Pies, Crumbles & Grunts with Sam Pancake

    Opublikowany: 19.12.2018
  14. Cookie Everything

    Opublikowany: 12.12.2018
  15. Cauliflower with Brandon Gray

    Opublikowany: 5.12.2018
  16. Bonus Episode! Live from Scoopfest: Mai Tais with Allan Katz

    Opublikowany: 3.12.2018
  17. Ladies Who Lunch with Valerie Gordon

    Opublikowany: 28.11.2018
  18. Salad with April Wolfe

    Opublikowany: 21.11.2018
  19. Nut Butters with Jessica Liu He

    Opublikowany: 14.11.2018
  20. American Chinese Food with Edgar Momplaisir

    Opublikowany: 7.11.2018

8 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site