The Connected Table Live

Podcast autorstwa Talk 4 Radio - Środy

Środy

Kategorie:

534 Odcinki

  1. Victor Schoenfeld and Chef Frank Brigtsen

    Opublikowany: 25.04.2019
  2. Gotham Bar & Grill Celebrates 35 Years

    Opublikowany: 18.04.2019
  3. Chef John Doherty and Antonio Capaldo

    Opublikowany: 11.04.2019
  4. Tony Mantuano and Adam Campbell

    Opublikowany: 4.04.2019
  5. Violet Grgich and Paola Mustilli

    Opublikowany: 28.03.2019
  6. Chef Tanya Holland and Guido Gualandi

    Opublikowany: 15.03.2019
  7. Lee Hartman & Neal Wavra, Virginia Wines

    Opublikowany: 28.02.2019
  8. Alice Feiring & Mateja Gravner

    Opublikowany: 21.02.2019
  9. Chef Jeb Aldrich, Tiny Lou's, Atlanta

    Opublikowany: 14.02.2019
  10. Mary Ewing-Mulligan MW and Ed McCarthy

    Opublikowany: 11.02.2019
  11. Chef Steve McHugh-Cured, San Antonio, TX

    Opublikowany: 31.01.2019
  12. Israeli Soul: Mike Solomonov/Steve Cook

    Opublikowany: 24.01.2019
  13. Alessandro Pasqua, Pasqua Wines (Veneto)

    Opublikowany: 18.01.2019
  14. Mary Ann Esposito, Host of Ciao Italia

    Opublikowany: 10.01.2019
  15. Vintners Ben Jordan and Jason Haas

    Opublikowany: 20.12.2018
  16. Chef Anita Lo & Vintner Jeremy Dupraz

    Opublikowany: 13.12.2018
  17. Jeff Gordinier and Karen MacNeil

    Opublikowany: 30.11.2018
  18. Alain Dominique Perrin & Katie Bundschu

    Opublikowany: 23.11.2018
  19. Braiden Albrecht & Paola Lanzavecchia

    Opublikowany: 15.11.2018
  20. Terry Theise & Gilles de Larouzière

    Opublikowany: 8.11.2018

16 / 27

Food and beverage industry insiders Melanie Young and David Ransom connect you to leaders and legends in wine, spirits, food and hospitality as they travel the world. Hear from vintners, restaurateurs, chefs, distillers, educators, authors, farmers and more. Melanie and David are the insatiably curious culinary couple who are always in search of a great story to share with their listeners. They bring a fresh approach to spotlighting industry movers and shakers and exploring the pleasures of the palate. Connect and visit www.theconnectedtable.com Instagram@theconnectedtable Like on Facebook@connectedtable

Visit the podcast's native language site