The Connected Table Live
Podcast autorstwa Talk 4 Radio - Środy

Kategorie:
534 Odcinki
-
Laura Bianchi and Thomas Waugh
Opublikowany: 21.12.2017 -
Raffaele Boscaini & Isabel Legeron, MW
Opublikowany: 14.12.2017 -
Susan Sokol-Blosser and Matilde Poggi
Opublikowany: 7.12.2017 -
Francisco Migoya & Domaine des Terrisses
Opublikowany: 30.11.2017 -
Ilaria Petitto/Debi Mazar/Gabriele Corco
Opublikowany: 24.11.2017 -
Federica Zeni, Karen Page, Andrew Dorn.
Opublikowany: 20.11.2017 -
Ana Fabiano and Robin Eckhardt
Opublikowany: 9.11.2017 -
Jacques Pépin and Jean-Frédéric Hugel
Opublikowany: 3.11.2017 -
Stefanie Sacks and Antoinette Bruno
Opublikowany: 26.10.2017 -
Jose "Pepe" Hermosillo & Amanda Schuster
Opublikowany: 23.10.2017 -
Susan Westmoreland & Barton Seaver
Opublikowany: 12.10.2017 -
Sherry Yard and Pascaline Lepeltier, MS
Opublikowany: 5.10.2017 -
Philip LaRocca, LaRocca Vineyards
Opublikowany: 28.09.2017 -
Deborah Brenner and Chef Gustavo Rios
Opublikowany: 21.09.2017 -
Michel Rolland, "The Flying Winemaker"
Opublikowany: 18.09.2017 -
Chef Ana Sortun (Oleana, Sofra, Sarma)
Opublikowany: 7.09.2017 -
Ryan Burk and Ben Branson
Opublikowany: 31.08.2017 -
Sarah Masoni & Brittany Wood Nickerson
Opublikowany: 24.08.2017 -
Author Bianca Bosker/Vintner Lynn Fritz
Opublikowany: 17.08.2017 -
Susan Ungaro, The James Beard Foundation
Opublikowany: 10.08.2017
Food and beverage industry insiders Melanie Young and David Ransom connect you to leaders and legends in wine, spirits, food and hospitality as they travel the world. Hear from vintners, restaurateurs, chefs, distillers, educators, authors, farmers and more. Melanie and David are the insatiably curious culinary couple who are always in search of a great story to share with their listeners. They bring a fresh approach to spotlighting industry movers and shakers and exploring the pleasures of the palate. Connect and visit www.theconnectedtable.com Instagram@theconnectedtable Like on Facebook@connectedtable