The Drinking Hour: With David Kermode - FoodFM
Podcast autorstwa FoodFM Radio - Piątki
220 Odcinki
-
Episode 199 - Ribera del Duero
Opublikowany: 31.01.2025 -
Episode 198 - Alice Paillard
Opublikowany: 24.01.2025 -
Episode 197 - Dawn Davies MW on North American Whisky
Opublikowany: 17.01.2025 -
Episode 196 - Bar trends with Emma Hutchison
Opublikowany: 10.01.2025 -
Episode 195 - Drinks in 2025 with Richard Siddle
Opublikowany: 3.01.2025 -
Episode 194 - Dry January
Opublikowany: 27.12.2024 -
Episode 193 - Highlights of Series 16
Opublikowany: 20.12.2024 -
Episode 192 - Alsace with Anne Krebiehl MW and Eric Zwiebel MS
Opublikowany: 13.12.2024 -
Episode 191 - Whisky’s ‘ultimate experience’
Opublikowany: 6.12.2024 -
Episode 190 - Rombauer’s Richie Allen
Opublikowany: 29.11.2024 -
Episode 189 - Europe’s best sommelier + agave spirits masterclass
Opublikowany: 22.11.2024 -
Episode 188 - Dominique Demarville + ‘pre-loved’ whisky
Opublikowany: 15.11.2024 -
Episode 187 - South Africa’s winning wines + world whisky with Billy Abbott
Opublikowany: 8.11.2024 -
Episode 186 - Alice Lascelles on The Martini + Japanese whisky with Billy Abbott
Opublikowany: 1.11.2024 -
Episode 185 - Michel Drappier
Opublikowany: 25.10.2024 -
Episode 184 - Kristiane Sherry’s whisky report + Irish whisky with Billy Abbott
Opublikowany: 18.10.2024 -
Episode 183 - Whisky with Billy Abbott
Opublikowany: 11.10.2024 -
Episode 182 - Fr’um founder Anthony Peart
Opublikowany: 4.10.2024 -
Episode 181 - Highlights of Series 15
Opublikowany: 27.09.2024 -
Episode 180 - Gérard Bertrand
Opublikowany: 20.09.2024
David Kermode, wine expert, talks through his top drinking picks of the week.
