62 Odcinki

  1. TSI Weekend: Zika

    Opublikowany: 12.08.2016
  2. Cotton: Sven Beckert (Ep. 17)

    Opublikowany: 10.08.2016
  3. TSI Weekend: Nationalism

    Opublikowany: 2.07.2016
  4. Breast Milk: Kimberly Seals Allers (Ep. 16)

    Opublikowany: 27.06.2016
  5. Pathogens: Rob Wallace (Ep. 15)

    Opublikowany: 11.06.2016
  6. Nationalism: Arjun Appadurai (Ep. 14)

    Opublikowany: 10.05.2016
  7. V&B – The Past, Present, and Future of The Greek Economy

    Opublikowany: 5.05.2016
  8. The Peasantry: Blain Snipstal (Ep. 13)

    Opublikowany: 15.04.2016
  9. SXSW: Tech & The Future of Food

    Opublikowany: 11.04.2016
  10. Quinoa: Tanya Kerssen (Ep. 12)

    Opublikowany: 6.04.2016
  11. V&B – The Secret Ingredient – The Future of Food

    Opublikowany: 25.02.2016
  12. Golden Rice: Glenn Davis Stone (Ep. 11)

    Opublikowany: 13.02.2016
  13. Hot Peppers: Gary Nabhan (Ep. 10)

    Opublikowany: 24.01.2016
  14. Jesus: Fred Bahnson (Ep. 9)

    Opublikowany: 25.12.2015
  15. Charity: Janet Poppendieck (Ep. 8)

    Opublikowany: 17.12.2015
  16. Salmon: Valerie Segrest (Ep. 7)

    Opublikowany: 26.11.2015
  17. Prison Food: Dan Moshenberg (Ep. 6)

    Opublikowany: 14.11.2015
  18. Milk: Alissa Hamilton (Ep.5)

    Opublikowany: 3.11.2015
  19. Soda: Marion Nestle (Ep.4)

    Opublikowany: 15.10.2015
  20. Bananas: Cynthia Enloe (Ep. 3)

    Opublikowany: 1.10.2015

3 / 4

The history and story behind the foods we eat.

Visit the podcast's native language site