178 Odcinki

  1. Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken

    Opublikowany: 5.05.2024
  2. #114 Spareribs

    Opublikowany: 2.05.2024
  3. Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper

    Opublikowany: 28.04.2024
  4. Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen

    Opublikowany: 21.04.2024
  5. #113 Aardbeien

    Opublikowany: 18.04.2024
  6. Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven

    Opublikowany: 14.04.2024
  7. Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes

    Opublikowany: 7.04.2024
  8. #112 Kimchi

    Opublikowany: 4.04.2024
  9. Menu | Koken uit Brutto

    Opublikowany: 31.03.2024
  10. Menu | Gnocchi anders / Zoete aardappelstoof / Winterse panzanella

    Opublikowany: 24.03.2024
  11. #111 Kliekjes

    Opublikowany: 21.03.2024
  12. Menu |Met Lynn De Keuken In

    Opublikowany: 17.03.2024
  13. Menu | Hongaarse Kip / Pot Noodles / Taco Rice

    Opublikowany: 10.03.2024
  14. #110 Verse Worst

    Opublikowany: 7.03.2024
  15. Menu | Amerikaanse vis / Snelle Kaasfondue / Vega stamppot

    Opublikowany: 3.03.2024
  16. Menu | Beige koken / Zweedse balletjes / Orzo

    Opublikowany: 25.02.2024
  17. #109 Rijst

    Opublikowany: 22.02.2024
  18. Menu | Bimi / Zalm / Dahl

    Opublikowany: 18.02.2024
  19. Menu | Tray bake / Prei / Baked Beans

    Opublikowany: 11.02.2024
  20. #108 Kroketten

    Opublikowany: 8.02.2024

3 / 9

Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.

Visit the podcast's native language site