Dr. Scoff and the Prof: Food, History and Mirth
Podcast autorstwa Dr Clay Gransden & Associate Professor Bryce Evans
20 Odcinki
-
Diets (Special Coronavirus Episode)
Opublikowany: 7.04.2020 -
Rationing (Special Coronavirus Episode)
Opublikowany: 26.03.2020 -
Stockpiling (Special Coronavirus Episode)
Opublikowany: 21.03.2020 -
Chophouses
Opublikowany: 4.11.2019 -
Absinthe
Opublikowany: 26.06.2019 -
Feeding History
Opublikowany: 21.05.2019 -
Easter
Opublikowany: 8.04.2019 -
Gin
Opublikowany: 2.03.2019 -
Food Conspiracy
Opublikowany: 3.02.2019 -
Presidential Food
Opublikowany: 17.01.2019 -
Christmas Podding
Opublikowany: 9.12.2018 -
Fast Food
Opublikowany: 10.11.2018 -
Food Riots
Opublikowany: 18.10.2018 -
Hyphenated Foods
Opublikowany: 20.09.2018 -
Smithsonian - Food at the National Museum of American History
Opublikowany: 24.08.2018 -
Flavour
Opublikowany: 19.07.2018 -
Social Eating
Opublikowany: 14.06.2018 -
Airline Food (Special episode)
Opublikowany: 3.05.2018 -
Curious Foods
Opublikowany: 27.02.2018 -
Sugar
Opublikowany: 21.01.2018
1 / 1
The premier Food studies/food history podcast where an Associate Professor of History and a Dr of Marketing discuss food from the past. Gastronomy and humour. Your one-stop-shop for discussion of food policy, food history, cookery and mirth. Have a listen and get in touch: Twitter - @drscoffprof @drbryceevans Email - [email protected]