20 Odcinki

  1. Diets (Special Coronavirus Episode)

    Opublikowany: 7.04.2020
  2. Rationing (Special Coronavirus Episode)

    Opublikowany: 26.03.2020
  3. Stockpiling (Special Coronavirus Episode)

    Opublikowany: 21.03.2020
  4. Chophouses

    Opublikowany: 4.11.2019
  5. Absinthe

    Opublikowany: 26.06.2019
  6. Feeding History

    Opublikowany: 21.05.2019
  7. Easter

    Opublikowany: 8.04.2019
  8. Gin

    Opublikowany: 2.03.2019
  9. Food Conspiracy

    Opublikowany: 3.02.2019
  10. Presidential Food

    Opublikowany: 17.01.2019
  11. Christmas Podding

    Opublikowany: 9.12.2018
  12. Fast Food

    Opublikowany: 10.11.2018
  13. Food Riots

    Opublikowany: 18.10.2018
  14. Hyphenated Foods

    Opublikowany: 20.09.2018
  15. Smithsonian - Food at the National Museum of American History

    Opublikowany: 24.08.2018
  16. Flavour

    Opublikowany: 19.07.2018
  17. Social Eating

    Opublikowany: 14.06.2018
  18. Airline Food (Special episode)

    Opublikowany: 3.05.2018
  19. Curious Foods

    Opublikowany: 27.02.2018
  20. Sugar

    Opublikowany: 21.01.2018

1 / 1

The premier Food studies/food history podcast where an Associate Professor of History and a Dr of Marketing discuss food from the past. Gastronomy and humour. Your one-stop-shop for discussion of food policy, food history, cookery and mirth. Have a listen and get in touch: Twitter - @drscoffprof @drbryceevans Email - [email protected]

Visit the podcast's native language site