Eat This Podcast
Podcast autorstwa Jeremy Cherfas - Poniedziałki
307 Odcinki
-
Culture and Cuisine in Russia & Eastern Europe
Opublikowany: 3.03.2014 -
Pasta
Opublikowany: 17.02.2014 -
Food — and bombs — in Laos
Opublikowany: 3.02.2014 -
Baking bread: getting big and getting out
Opublikowany: 20.01.2014 -
A tasting menu
Opublikowany: 13.01.2014 -
Fermentation revisited
Opublikowany: 18.12.2013 -
Hunger and malnutrition
Opublikowany: 2.12.2013 -
Jam tomorrow?
Opublikowany: 18.11.2013 -
Backpackers and their food
Opublikowany: 4.11.2013 -
Pecans and history
Opublikowany: 21.10.2013 -
Why save seeds?
Opublikowany: 7.10.2013 -
How to bake bread in a microwave oven
Opublikowany: 23.09.2013 -
Crispy crunchy mega-munchy
Opublikowany: 9.09.2013 -
Backyard vegetable breeding
Opublikowany: 26.08.2013 -
Industrial strength craft beer
Opublikowany: 12.08.2013 -
Knives: the new bling
Opublikowany: 29.07.2013 -
What’s the beef with frozen meat?
Opublikowany: 15.07.2013 -
Early agriculture in eastern North America
Opublikowany: 24.06.2013 -
Sugar and salt: Industrial is best
Opublikowany: 10.06.2013 -
Spam: a special edition
Opublikowany: 6.06.2013
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.
