Eat This Podcast
Podcast autorstwa Jeremy Cherfas - Poniedziałki
307 Odcinki
-
The festa dell’uva of the 1930s
Opublikowany: 17.11.2014 -
Looking forward to the festa dell’uva
Opublikowany: 10.11.2014 -
Exploring Kazakhstan’s apple forests
Opublikowany: 4.11.2014 -
Bears and apples
Opublikowany: 27.10.2014 -
A novel approach to food security
Opublikowany: 20.10.2014 -
Citrus in Italy
Opublikowany: 6.10.2014 -
What’s cooking in Tasmania?
Opublikowany: 22.09.2014 -
Garum brought up to date
Opublikowany: 8.09.2014 -
Rice from Randall’s Island, New York
Opublikowany: 25.08.2014 -
Japanese food through Canadian eyes
Opublikowany: 11.08.2014 -
Who invented dried pasta?
Opublikowany: 29.07.2014 -
Vermont and the taste of place
Opublikowany: 14.07.2014 -
What makes Parmigiano-Reggiano Parmigiano-Reggiano?
Opublikowany: 30.06.2014 -
Bones and the Mongol diet
Opublikowany: 16.06.2014 -
Edible aroids
Opublikowany: 26.05.2014 -
Food tours and cooking classes
Opublikowany: 12.05.2014 -
Rambling on my mind
Opublikowany: 28.04.2014 -
Food prices and social unrest
Opublikowany: 14.04.2014 -
The Global Standard Diet
Opublikowany: 31.03.2014 -
Food and finance
Opublikowany: 17.03.2014
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.
