FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast autorstwa FermUp
100 Odcinki
-
81: Black Garlic Revisited
Opublikowany: 5.09.2014 -
80: Organizing Workshops & Events
Opublikowany: 29.08.2014 -
79: War on Raw Milk Cheese?
Opublikowany: 22.08.2014 -
78: Kraut Source and Karen Diggs
Opublikowany: 12.08.2014 -
77: Chicken Feed Fermentation
Opublikowany: 5.08.2014 -
76: Amanda Feifer Back Again
Opublikowany: 29.07.2014 -
75: Boston Ferments & Ogusky Ceramics
Opublikowany: 22.07.2014 -
74: Koji and Viili Gone Bad
Opublikowany: 15.07.2014 -
73: The Everyday Fermentation Handbook
Opublikowany: 8.07.2014 -
72: More Than Just Sides
Opublikowany: 1.07.2014 -
71: Licking Urinals
Opublikowany: 23.06.2014 -
70: Cheese Safe For Now
Opublikowany: 17.06.2014 -
69: Placentas, Microbiomes, and Popular News
Opublikowany: 10.06.2014 -
68: Genetics of Yeast
Opublikowany: 3.06.2014 -
67: Letting Go
Opublikowany: 27.05.2014 -
66: Kimchi and In-Laws
Opublikowany: 20.05.2014 -
65: FARMcurious & Nicole Easterday
Opublikowany: 13.05.2014 -
64: Exploding Cans of Fish
Opublikowany: 6.05.2014 -
63: NessAlla Kombucha
Opublikowany: 29.04.2014 -
62: Koumis or Kumis?
Opublikowany: 22.04.2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
