FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast autorstwa FermUp
100 Odcinki
-
61: Vinegar the NFL Way
Opublikowany: 15.04.2014 -
60: It's Roqueforti Sexy Time!
Opublikowany: 8.04.2014 -
59: Austin Durant of Fermenters Club
Opublikowany: 1.04.2014 -
58: Cacao Fermentation and Flavor
Opublikowany: 25.03.2014 -
57: Good Times
Opublikowany: 18.03.2014 -
56: Artificial Intelligence
Opublikowany: 11.03.2014 -
55: Counter Culture Pottery
Opublikowany: 4.03.2014 -
54: Is Home Brewing Frugal?
Opublikowany: 25.02.2014 -
53: Allisons Fridge
Opublikowany: 18.02.2014 -
52: Will You Be My Ferment?
Opublikowany: 11.02.2014 -
51: Fermentation on Wheels
Opublikowany: 3.02.2014 -
50: Instant Baby Yeast
Opublikowany: 28.01.2014 -
49: Hankering for Microscopes
Opublikowany: 20.01.2014 -
48: Name Your Ferments
Opublikowany: 13.01.2014 -
47: Canning vs. Fermentation
Opublikowany: 6.01.2014 -
46: The Fermented Man
Opublikowany: 30.12.2013 -
45: Reads Like a Story
Opublikowany: 23.12.2013 -
44: Give the Gift of Fermentation
Opublikowany: 16.12.2013 -
43: Is That Skunk in Your Ferment?
Opublikowany: 9.12.2013 -
42: Human Cheese
Opublikowany: 2.12.2013
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
