FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast autorstwa FermUp
100 Odcinki
-
41: Bacteriocins Ain't Boring
Opublikowany: 25.11.2013 -
40: Thanksgiving Ferments
Opublikowany: 18.11.2013 -
39: Part II Industrialized Fermentation
Opublikowany: 11.11.2013 -
38: Industrialized Fermentation
Opublikowany: 4.11.2013 -
37: Wild and Cultured Ferments
Opublikowany: 28.10.2013 -
36: Contamination, Ahh!
Opublikowany: 21.10.2013 -
35: Micro 101 Mixup
Opublikowany: 14.10.2013 -
34: Cultured Pickle Shop Talk
Opublikowany: 19.08.2013 -
33: Jill Ciciarelli Talks Fermented
Opublikowany: 5.08.2013 -
32: The Really Brief Episode
Opublikowany: 29.07.2013 -
31: Food Scientists, Wine and Beer
Opublikowany: 21.07.2013 -
30: Celebrating Flavor and Flavour
Opublikowany: 8.07.2013 -
29: Light and Sweet Spoons
Opublikowany: 1.07.2013 -
28: Microbiologist Benjamin Wolfe Talks Cheese Rinds
Opublikowany: 24.06.2013 -
27: Amanda Feifer of Phickle.com
Opublikowany: 17.06.2013 -
26: Fermented Pairings and Cavity-Free Cheese
Opublikowany: 10.06.2013 -
25: Thai Food Fermentation
Opublikowany: 3.06.2013 -
24: Chocolate Harvest and Fermentation
Opublikowany: 27.05.2013 -
23: Salt Sucks!
Opublikowany: 20.05.2013 -
22: Bread and Sourdough
Opublikowany: 13.05.2013
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
