100 Odcinki

  1. 41: Bacteriocins Ain't Boring

    Opublikowany: 25.11.2013
  2. 40: Thanksgiving Ferments

    Opublikowany: 18.11.2013
  3. 39: Part II Industrialized Fermentation

    Opublikowany: 11.11.2013
  4. 38: Industrialized Fermentation

    Opublikowany: 4.11.2013
  5. 37: Wild and Cultured Ferments

    Opublikowany: 28.10.2013
  6. 36: Contamination, Ahh!

    Opublikowany: 21.10.2013
  7. 35: Micro 101 Mixup

    Opublikowany: 14.10.2013
  8. 34: Cultured Pickle Shop Talk

    Opublikowany: 19.08.2013
  9. 33: Jill Ciciarelli Talks Fermented

    Opublikowany: 5.08.2013
  10. 32: The Really Brief Episode

    Opublikowany: 29.07.2013
  11. 31: Food Scientists, Wine and Beer

    Opublikowany: 21.07.2013
  12. 30: Celebrating Flavor and Flavour

    Opublikowany: 8.07.2013
  13. 29: Light and Sweet Spoons

    Opublikowany: 1.07.2013
  14. 28: Microbiologist Benjamin Wolfe Talks Cheese Rinds

    Opublikowany: 24.06.2013
  15. 27: Amanda Feifer of Phickle.com

    Opublikowany: 17.06.2013
  16. 26: Fermented Pairings and Cavity-Free Cheese

    Opublikowany: 10.06.2013
  17. 25: Thai Food Fermentation

    Opublikowany: 3.06.2013
  18. 24: Chocolate Harvest and Fermentation

    Opublikowany: 27.05.2013
  19. 23: Salt Sucks!

    Opublikowany: 20.05.2013
  20. 22: Bread and Sourdough

    Opublikowany: 13.05.2013

4 / 5

FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.

Visit the podcast's native language site