Hunt, Gather, Talk with Hank Shaw
Podcast autorstwa Hank Shaw
69 Odcinki
-
Basic Cheesemaking
Opublikowany: 12.06.2023 -
Perserving Mushrooms with Alan Bergo
Opublikowany: 11.05.2023 -
Fermentation with Sandor Katz
Opublikowany: 13.04.2023 -
Pressure Canning Isn't Scary
Opublikowany: 16.03.2023 -
Preserving the Italian Way
Opublikowany: 2.03.2023 -
Small Batch Canning
Opublikowany: 16.02.2023 -
The Magic of Freeze Drying
Opublikowany: 2.02.2023 -
Salting Fish with Lori McCarthy
Opublikowany: 18.01.2023 -
Dry Aging with Jess Pryles
Opublikowany: 4.01.2023 -
Wee Beasties: Fish Parasites
Opublikowany: 22.07.2022 -
All About Catfish
Opublikowany: 8.07.2022 -
Andrew Zimmern Talks Fish
Opublikowany: 17.06.2022 -
Survival Fishing with Les Stroud
Opublikowany: 3.06.2022 -
Sea Foraging with Kirk Lombard
Opublikowany: 20.05.2022 -
Catch and Release Myths
Opublikowany: 6.05.2022 -
Spearfishing with Valentine Thomas
Opublikowany: 22.04.2022 -
On Deck: Commercial Fishing
Opublikowany: 25.03.2022 -
Fish Intelligence
Opublikowany: 4.03.2022 -
Deckhand Stories
Opublikowany: 4.02.2022 -
Snapper Heads
Opublikowany: 21.01.2022
Wild foods expert and cookbook author Hank Shaw's audio adventures in foraging, fishing, hunting and cooking. Season Two focuses on upland game: Pheasants, turkeys, quail, rabbits and so on. Each episode is a deep dive into that animal's biology, lore, habitat, hunting tips and of course, how to best cook them!