In The Drink: A Wine Podcast with Joe Campanale
Podcast autorstwa In The Drink
33 Odcinki
-
33: Michael Cruse of Cruse Wine Co. & Ultramarine
Opublikowany: 12.11.2020 -
32: Andrea Piccin of Grifalco
Opublikowany: 4.11.2020 -
31: Michael Schmelzer of Monte Bernardi
Opublikowany: 27.10.2020 -
30: Giuseppe Vajra on Making Wine in the Pandemic
Opublikowany: 15.05.2020 -
29: Greg Doody on Importing Wine in the Pandemic
Opublikowany: 12.05.2020 -
28: Dustin Wilson on Selling Wine in the Pandemic
Opublikowany: 8.05.2020 -
27: Matt Licklider on Producing Wine in the Pandemic
Opublikowany: 5.05.2020 -
26: Pascaline Lepeltier on Owning a Restaurant in the Pandemic
Opublikowany: 1.05.2020 -
25: Eric Asimov on Covering Wine in the Pandemic
Opublikowany: 28.04.2020 -
24: Claire Naudin of Domaine Naudin-Ferrand
Opublikowany: 11.03.2020 -
23: Michele Smith & David Chapel of Domaine Chapel
Opublikowany: 3.03.2020 -
22: Luca Currado of Vietti
Opublikowany: 25.02.2020 -
21: Gavin Chanin of Chanin Winery
Opublikowany: 18.02.2020 -
20: Dave Foss of Lalou
Opublikowany: 11.02.2020 -
19: Roland Velich of Moric Winery
Opublikowany: 4.02.2020 -
18: David Lynch (Part 2)
Opublikowany: 24.09.2019 -
17: David Lynch (Part 1)
Opublikowany: 16.09.2019 -
16: Giulia Negri
Opublikowany: 9.09.2019 -
15: Alice Feiring
Opublikowany: 3.09.2019 -
14: Giuseppe Vaira of G.D. Vajra
Opublikowany: 20.08.2019
Brooklyn restaurateur and beverage expert Joe Campanale talks to some of the most interesting people from the wine and beverage world in his restaurant's wine cellar.