Modern Persian Food
Podcast autorstwa Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Środy
180 Odcinki
-
Adas Polo
Opublikowany: 18.01.2023 -
Orange in Persian Cuisine
Opublikowany: 11.01.2023 -
Andy Baraghani Talks Torshi
Opublikowany: 4.01.2023 -
Persian Cocktails Rebeat
Opublikowany: 28.12.2022 -
Persian Holiday Desserts
Opublikowany: 21.12.2022 -
Cook for Iran with Layla Yarjani
Opublikowany: 14.12.2022 -
Yalda Winter Solstice
Opublikowany: 7.12.2022 -
Persian Steakhouse with Guest Fera
Opublikowany: 30.11.2022 -
Haleem
Opublikowany: 23.11.2022 -
Persian American Thanksgiving
Opublikowany: 16.11.2022 -
Iranian American Life
Opublikowany: 9.11.2022 -
Persimmons
Opublikowany: 2.11.2022 -
Persian Halloween Candy
Opublikowany: 26.10.2022 -
Demystify the Ancient Persian Medicine of Hot and Cold Food with Candice Walker of the Proportional Plate
Opublikowany: 19.10.2022 -
Re-Beats: Persian Stew Khoresh
Opublikowany: 12.10.2022 -
Cooking with Rose
Opublikowany: 5.10.2022 -
Borani
Opublikowany: 28.09.2022 -
Apples in Persian Cuisine and Culture
Opublikowany: 21.09.2022 -
Connecting with Culture with Payam Banifaz
Opublikowany: 14.09.2022 -
Beets
Opublikowany: 7.09.2022
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
