Modern Persian Food
Podcast autorstwa Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Środy
180 Odcinki
-
The 100th Episode
Opublikowany: 31.08.2022 -
Persian Coffee
Opublikowany: 24.08.2022 -
Cultural Spotlight: Soghati
Opublikowany: 17.08.2022 -
Guide to Ordering in a Persian Restaurant
Opublikowany: 10.08.2022 -
Salad Shirazi
Opublikowany: 3.08.2022 -
Summer Re-Beats: Anar | Pomegranate
Opublikowany: 27.07.2022 -
Summer Re-Beats: Persian Bread
Opublikowany: 20.07.2022 -
Summer Re-Beats: Aromatic Spices
Opublikowany: 13.07.2022 -
Summer Re-Beats: Shirini
Opublikowany: 6.07.2022 -
Cultural Spotlight: Tirgan
Opublikowany: 29.06.2022 -
Tarof and Persian Culture with Leyla from Chai and Conversation
Opublikowany: 22.06.2022 -
Persian Charcuterie Board
Opublikowany: 15.06.2022 -
Persian Ice Cream with Gol
Opublikowany: 8.06.2022 -
Kotlet
Opublikowany: 1.06.2022 -
Persian Kababs
Opublikowany: 25.05.2022 -
Persian Weddings
Opublikowany: 18.05.2022 -
Chickpeas | Nokhod
Opublikowany: 11.05.2022 -
Persian Brunch
Opublikowany: 4.05.2022 -
Cooking Persian Food for the first time with Mike & Rinne
Opublikowany: 27.04.2022 -
Make Tahdig Not War with Guest Parisa Parnian
Opublikowany: 20.04.2022
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
