Modern Persian Food
Podcast autorstwa Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Środy
180 Odcinki
-
The Role of Food in Persian Weddings with Special Guest Nilou Nouri
Opublikowany: 17.02.2021 -
Dates!
Opublikowany: 10.02.2021 -
Persian Appetizers
Opublikowany: 3.02.2021 -
Torshi | Persian Pickles
Opublikowany: 27.01.2021 -
Khoresh Fesenjoon | Persian Pomegranate and Walnut Stew
Opublikowany: 20.01.2021 -
Stocking a Persian Pantry
Opublikowany: 13.01.2021 -
Health in Persian Food
Opublikowany: 6.01.2021 -
Year in Review
Opublikowany: 30.12.2020 -
3 Persian Soups
Opublikowany: 23.12.2020 -
Tahdig | Bottom of the Pot
Opublikowany: 16.12.2020 -
Yalda Winter Flavors
Opublikowany: 9.12.2020 -
Persian Tea | Chai
Opublikowany: 2.12.2020 -
Persian Stews | Khoresh
Opublikowany: 25.11.2020 -
Persian Fall Flavors
Opublikowany: 18.11.2020 -
Shirini | Persian Sweets
Opublikowany: 11.11.2020 -
Yogurt
Opublikowany: 4.11.2020 -
Onions
Opublikowany: 28.10.2020 -
Rice
Opublikowany: 21.10.2020 -
Aromatic Spices
Opublikowany: 14.10.2020 -
What Is Persian Food?
Opublikowany: 7.10.2020
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
