Modern Persian Food
Podcast autorstwa Bita Arabian & Beata Nazem Kelley - Środy
180 Odcinki
-
Damkoni
Opublikowany: 7.07.2021 -
Esfand
Opublikowany: 30.06.2021 -
Lavashak
Opublikowany: 23.06.2021 -
Summer Persian Party Foods
Opublikowany: 16.06.2021 -
Persian Drinks | Nooshidani
Opublikowany: 9.06.2021 -
Sekanjabin Persian Syrup
Opublikowany: 2.06.2021 -
Bastani | Persian Ice Cream
Opublikowany: 26.05.2021 -
Persian Cucumbers
Opublikowany: 19.05.2021 -
Maz Jobrani on Persian Food
Opublikowany: 12.05.2021 -
Cultural Spotlight: Caspian Sea Regional Foods with Special Guest The Caspian Chef
Opublikowany: 5.05.2021 -
Tahchin
Opublikowany: 28.04.2021 -
Cultural Spotlight - Ramadan Foods
Opublikowany: 21.04.2021 -
Eggs in Persian Cuisine
Opublikowany: 14.04.2021 -
Persian Breakfast
Opublikowany: 7.04.2021 -
Flowers | Gol
Opublikowany: 31.03.2021 -
Fava Beans
Opublikowany: 24.03.2021 -
Norooz Part 3: Persian New Year Sizdah Bedar
Opublikowany: 17.03.2021 -
Norooz Part 2, Persian New Year Haft-Seen and Food
Opublikowany: 10.03.2021 -
Norooz part 1: Prelude to Persian New Year and Charshambeh Souri
Opublikowany: 3.03.2021 -
Food to Bridge Cultural Differences with Special Guest Mahsa Darabi
Opublikowany: 24.02.2021
Podcast co-hosts and food bloggers Bita Arabian and Beata Nazem Kelley share the rich flavors and fresh ingredients of Persian Cooking and how to incorporate them into today's modern lifestyles. The duo introduces the flavors, tastes, and techniques they use, and also their cultural stories and perspective growing up in the US in Persian families.
