On The Pass
Podcast autorstwa Gabriel Ornelas - Środy
134 Odcinki
-
54. Daniel Boulud Rerelease: Four Decades of Service
Opublikowany: 21.11.2022 -
53. Hot Spot: Chef Pyet DeSpain
Opublikowany: 1.06.2022 -
52. Gero Fasano: Taking A Family Business Global
Opublikowany: 12.05.2022 -
51. Sebastien Silvestri: The Next Era In Fine Dining
Opublikowany: 27.04.2022 -
50. Elisa Fernandes: Living Her Passion & Purpose
Opublikowany: 13.04.2022 -
49. Life Lessons From The Best In Hospitality
Opublikowany: 30.03.2022 -
48. Hot Spot: Rafael Shin of Agua Mágica
Opublikowany: 16.03.2022 -
47. Chris Jackson & Hélène Seillan: Two Families, One Legacy
Opublikowany: 2.03.2022 -
46. Fatmata Binta: Food For The Adventurous Diner
Opublikowany: 16.02.2022 -
45. Season 2 Wrap Up w/ Maria Nguyen
Opublikowany: 21.12.2021 -
44. Hot Spot: Courtney Boyd Myers of AKUA
Opublikowany: 18.11.2021 -
43. Matthew Hofmann: Where Whiskey Meets Agriculture
Opublikowany: 3.11.2021 -
42. Christian Lachel: Creating Multisensory Cultural Experiences
Opublikowany: 20.10.2021 -
41. Rising Talent: Andy Kadin of Bub and Grandma’s
Opublikowany: 6.10.2021 -
40. Simon Kim: How Failure Cultivates Resilience
Opublikowany: 29.09.2021 -
39. Victoria Blamey: Breaking Free
Opublikowany: 18.08.2021 -
38. Hot Spot: Santiago Lastra of Kol Restaurant
Opublikowany: 4.08.2021 -
37. Rising Talent: Jenny Dorsey of Studio ATAO
Opublikowany: 21.07.2021 -
36. Manu Buffara: Community Is Key
Opublikowany: 7.07.2021 -
35. Hot Spot: Jen Batchelor of Kin Euphorics
Opublikowany: 23.06.2021
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.
