On The Pass
Podcast autorstwa Gabriel Ornelas - Środy
134 Odcinki
-
34. Robert Furniss Roe: Putting The Spirit in Spirits
Opublikowany: 2.06.2021 -
33. Carlos Couturier: Uncovering Mexico Through The Eyes of a Hotelier
Opublikowany: 19.05.2021 -
32. Hot Spot: Jacob Pechenik of Lettuce Grow
Opublikowany: 5.05.2021 -
31. Dan Barber: Chefs Can Save Our Planet
Opublikowany: 22.04.2021 -
30. Anthony Myint: Solution Is In The Soil
Opublikowany: 20.04.2021 -
29. Hot Spot: Jeremy Chan + Ire Hassan-Odukale of Ikoyi
Opublikowany: 7.04.2021 -
28. Brian Canlis: Leading and Learning Through Vulnerability
Opublikowany: 24.03.2021 -
27. Larissa Zimberoff: The Future of Food and Tech
Opublikowany: 10.03.2021 -
26. Hot Spot: Micah McFarlane of Revel Spirits
Opublikowany: 24.02.2021 -
25. Shep Gordon: The Man Who Created Celebrity Chefs
Opublikowany: 10.02.2021 -
24. Lynnette Marrero: Crafting a Life In Mixology
Opublikowany: 26.01.2021 -
23. On The Pass: Everything We Learned and Loved in Season 1
Opublikowany: 17.12.2020 -
22. Hot Spot: Marc Farrell of Ten To One Rum
Opublikowany: 25.11.2020 -
21. Nyesha Arrington: Resilience to Nourish
Opublikowany: 11.11.2020 -
20. Marissa Hermer: Creating A Home Away From Home
Opublikowany: 13.10.2020 -
19. Hot Spot: Mélanie Masarin of Ghia
Opublikowany: 30.09.2020 -
18. Christine Moseley: Food Waste At The Farm Level
Opublikowany: 16.09.2020 -
17. Amar Lalvani: Pushing The Standard
Opublikowany: 1.09.2020 -
16. Hot Spot: Beny Ashburn + Teo Hunter of Crowns & Hops Brewing Co
Opublikowany: 18.08.2020 -
15. Meredith Erickson: Taking On Cookbooks
Opublikowany: 4.08.2020
On The Pass serves up inspiring conversations with dynamic figures in the food + beverage, hospitality and travel space. Hosted by Gabriel Ornelas.
