265 Odcinki

  1. Mezcal & Mole with Cecilia Rios Murrieta

    Opublikowany: 12.04.2017
  2. Potatoes with Raghavan Iyer

    Opublikowany: 5.04.2017
  3. Avocados with Cat Solen

    Opublikowany: 29.03.2017
  4. Poutine with Comedy Daredevil

    Opublikowany: 22.03.2017
  5. Kimchi with Nyesha Arrington

    Opublikowany: 15.03.2017
  6. Veganism with Matt Donnelly

    Opublikowany: 8.03.2017
  7. Peanut Butter Cups with Brooke Williamson

    Opublikowany: 28.02.2017
  8. Baked Ziti with Bruce Kalman

    Opublikowany: 22.02.2017
  9. Pho with Andrea Nguyen

    Opublikowany: 14.02.2017
  10. Gummy Bears with Marcos Luevanos

    Opublikowany: 8.02.2017
  11. Tagine with Margaret Wappler

    Opublikowany: 31.01.2017
  12. Indulging with Chippendales Dancers James Davis and Jon Howes

    Opublikowany: 24.01.2017
  13. Living Large With Whitney Giron and Meeka Onstead

    Opublikowany: 18.01.2017
  14. Cuban Sandwiches with Billy Scafuri and Adam Lustick

    Opublikowany: 11.01.2017
  15. Sukiyaki with Niki Nakayama

    Opublikowany: 4.01.2017
  16. Spanish Hams with Karl Hess

    Opublikowany: 27.12.2016
  17. Whitefish with Tuesday Bassen

    Opublikowany: 21.12.2016
  18. Fish & Chips with Mario Batali

    Opublikowany: 14.12.2016
  19. Italian Cheeses with Cristina Bowerman

    Opublikowany: 7.12.2016
  20. Pizza with Mike Mitchell

    Opublikowany: 30.11.2016

13 / 14

An addictively illuminating, often hilarious, conversational podcast about the surprising histories behind the foods we love. Hosted by independent journalist and food anthropologist, Katherine Spiers (LA Times, LA Weekly, KCET, Eater, How to Eat L.A.). Guests include Anthony Bourdain, Georgia Hardstark, Jacques Pepin, Llewellyn Clarke, Sarah Kuhn, Claudette Zepeda, Jon Garbus, Danny Trejo, Flula Borg and many other compelling people who eat food!

Visit the podcast's native language site