The Food Chain
Podcast autorstwa BBC World Service - Czwartki
494 Odcinki
-
Do we need to talk about ‘ultra-processed food’?
Opublikowany: 26.05.2021 -
What's the appetite for gene edited food?
Opublikowany: 19.05.2021 -
Dan Barber: My life in five dishes
Opublikowany: 12.05.2021 -
The blind cooks
Opublikowany: 5.05.2021 -
America's 'food apartheid'
Opublikowany: 28.04.2021 -
The man taking on fast food
Opublikowany: 21.04.2021 -
How to love chillies
Opublikowany: 14.04.2021 -
Portion distortion
Opublikowany: 7.04.2021 -
A year in the life of a Chinese restaurant
Opublikowany: 31.03.2021 -
Should the US abandon tipping?
Opublikowany: 25.03.2021 -
The food that broke through lockdown
Opublikowany: 18.03.2021 -
Is it time to add vitamin D to food?
Opublikowany: 11.03.2021 -
How to feed a footballer
Opublikowany: 4.03.2021 -
Alice Waters: My life in five dishes
Opublikowany: 25.02.2021 -
Sourdough love stories
Opublikowany: 18.02.2021 -
Has coronavirus changed school meals for ever?
Opublikowany: 11.02.2021 -
Nigella Lawson: My life in five dishes
Opublikowany: 4.02.2021 -
Divided by drink: A tale from dry America
Opublikowany: 28.01.2021 -
The power of food emojis
Opublikowany: 21.01.2021 -
The arctic eating adventure
Opublikowany: 14.01.2021
The Food Chain examines the business, science and cultural significance of food, and what it takes to put food on your plate.