The Food Chain
Podcast autorstwa BBC World Service - Czwartki
491 Odcinki
-
A farmer's nightmare
Opublikowany: 22.10.2021 -
Last orders: Why I quit hospitality
Opublikowany: 13.10.2021 -
The drinking experiment
Opublikowany: 7.10.2021 -
The bug business
Opublikowany: 29.09.2021 -
Cooking by computer
Opublikowany: 22.09.2021 -
OCD, the kitchen, and me
Opublikowany: 15.09.2021 -
The power of a photograph
Opublikowany: 8.09.2021 -
The unstoppable rise of starch
Opublikowany: 25.08.2021 -
Is there a ‘chefsplainer’ in your kitchen?
Opublikowany: 4.08.2021 -
Is it time to kill the calorie?
Opublikowany: 28.07.2021 -
Should 'junk food' sponsor sport?
Opublikowany: 21.07.2021 -
Life lessons from the honey bee
Opublikowany: 7.07.2021 -
The endurance diet
Opublikowany: 30.06.2021 -
The lure of on-demand groceries
Opublikowany: 23.06.2021 -
The school that food built
Opublikowany: 16.06.2021 -
Raymond Blanc: My life in five dishes
Opublikowany: 9.06.2021 -
Inside the mind of a kitchen gadget
Opublikowany: 2.06.2021 -
Do we need to talk about ‘ultra-processed food’?
Opublikowany: 26.05.2021 -
What's the appetite for gene edited food?
Opublikowany: 19.05.2021 -
Dan Barber: My life in five dishes
Opublikowany: 12.05.2021
The Food Chain examines the business, science and cultural significance of food, and what it takes to put food on your plate.