The Food Chain
Podcast autorstwa BBC World Service - Czwartki
491 Odcinki
-
Asma Khan: My life in five dishes
Opublikowany: 16.07.2020 -
Jacques Pépin: My life in five dishes
Opublikowany: 9.07.2020 -
Losing your taste to coronavirus
Opublikowany: 2.07.2020 -
Is lockdown good news for fish?
Opublikowany: 24.06.2020 -
Antonio Carluccio: My life in five dishes
Opublikowany: 18.06.2020 -
Coronavirus: The survival business
Opublikowany: 11.06.2020 -
Has the crisis made us more generous?
Opublikowany: 3.06.2020 -
Is our food creating pandemics?
Opublikowany: 27.05.2020 -
Should China ban 'wet' markets?
Opublikowany: 14.05.2020 -
What next for restaurants?
Opublikowany: 6.05.2020 -
Coronavirus: Chefs fight back
Opublikowany: 30.04.2020 -
Death by coronavirus or hunger?
Opublikowany: 22.04.2020 -
My quarantine kitchen
Opublikowany: 16.04.2020 -
Coronavirus: Food’s frontline heroes
Opublikowany: 8.04.2020 -
Coronavirus: where did all the food go?
Opublikowany: 1.04.2020 -
How not to run a brewery
Opublikowany: 26.03.2020 -
The mystery of mukbang
Opublikowany: 19.03.2020 -
The end of the road for street food?
Opublikowany: 12.03.2020 -
Fried chicken: Fast food champion
Opublikowany: 5.03.2020 -
Made in space
Opublikowany: 27.02.2020
The Food Chain examines the business, science and cultural significance of food, and what it takes to put food on your plate.