The Food Chain
Podcast autorstwa BBC World Service - Czwartki
520 Odcinki
-
The preppers and the pandemic
Opublikowany: 16.09.2020 -
The fertiliser that blew up Beirut
Opublikowany: 9.09.2020 -
Margarita Forés: My life in five dishes
Opublikowany: 3.09.2020 -
Sean Sherman: My life in five dishes
Opublikowany: 26.08.2020 -
Food media's moment of reckoning?
Opublikowany: 19.08.2020 -
Meatpacking's coronavirus problem
Opublikowany: 12.08.2020 -
Single parents: Cooking solo
Opublikowany: 6.08.2020 -
Dominique Crenn: My life in five dishes
Opublikowany: 30.07.2020 -
Does comfort food really comfort us?
Opublikowany: 23.07.2020 -
Asma Khan: My life in five dishes
Opublikowany: 16.07.2020 -
Jacques Pépin: My life in five dishes
Opublikowany: 9.07.2020 -
Losing your taste to coronavirus
Opublikowany: 2.07.2020 -
Is lockdown good news for fish?
Opublikowany: 24.06.2020 -
Antonio Carluccio: My life in five dishes
Opublikowany: 18.06.2020 -
Coronavirus: The survival business
Opublikowany: 11.06.2020 -
Has the crisis made us more generous?
Opublikowany: 3.06.2020 -
Is our food creating pandemics?
Opublikowany: 27.05.2020 -
Should China ban 'wet' markets?
Opublikowany: 14.05.2020 -
What next for restaurants?
Opublikowany: 6.05.2020 -
Coronavirus: Chefs fight back
Opublikowany: 30.04.2020
The Food Chain examines the business, science and cultural significance of food, and what it takes to put food on your plate.
