The Food Chain
Podcast autorstwa BBC World Service - Czwartki
Kategorie:
465 Odcinki
-
Stop chewing like that!
Opublikowany: 23.08.2023 -
Banh mi: A sandwich with a story
Opublikowany: 16.08.2023 -
The Little Italy story
Opublikowany: 9.08.2023 -
This kid cooks
Opublikowany: 2.08.2023 -
Immersive dining
Opublikowany: 26.07.2023 -
Africa's forgotten foods
Opublikowany: 19.07.2023 -
What the wedding caterer is really thinking
Opublikowany: 12.07.2023 -
How I learnt to cook
Opublikowany: 5.07.2023 -
How did salt get so gourmet?
Opublikowany: 28.06.2023 -
Can you feed a city from its rooftops?
Opublikowany: 21.06.2023 -
The power of heritage brands
Opublikowany: 14.06.2023 -
How did TV cooking competitions get so big?
Opublikowany: 7.06.2023 -
Let’s take a lunch break!
Opublikowany: 31.05.2023 -
Teaching tomorrow's chefs
Opublikowany: 24.05.2023 -
Is the food you’re eating what you think it is?
Opublikowany: 17.05.2023 -
Should we farm octopus?
Opublikowany: 10.05.2023 -
A dish fit for the King
Opublikowany: 3.05.2023 -
The growth of GM food
Opublikowany: 26.04.2023 -
How AI could design our diets
Opublikowany: 21.04.2023 -
Is this the end of the British caff?
Opublikowany: 12.04.2023
The Food Chain examines the business, science and cultural significance of food, and what it takes to put food on your plate.