The Food Chain
Podcast autorstwa BBC World Service - Czwartki
494 Odcinki
-
Why is food so expensive in Ghana?
Opublikowany: 25.10.2023 -
The rise of private chefs
Opublikowany: 18.10.2023 -
How to feed a city
Opublikowany: 11.10.2023 -
Can you eat your way to 100?
Opublikowany: 5.10.2023 -
Bonnie Garmus: My life in five dishes
Opublikowany: 27.09.2023 -
What's in a national dish?
Opublikowany: 20.09.2023 -
The taste test
Opublikowany: 13.09.2023 -
The art of food diplomacy
Opublikowany: 6.09.2023 -
Feeding baby
Opublikowany: 30.08.2023 -
Stop chewing like that!
Opublikowany: 23.08.2023 -
Banh mi: A sandwich with a story
Opublikowany: 16.08.2023 -
The Little Italy story
Opublikowany: 9.08.2023 -
This kid cooks
Opublikowany: 2.08.2023 -
Immersive dining
Opublikowany: 26.07.2023 -
Africa's forgotten foods
Opublikowany: 19.07.2023 -
What the wedding caterer is really thinking
Opublikowany: 12.07.2023 -
How I learnt to cook
Opublikowany: 5.07.2023 -
How did salt get so gourmet?
Opublikowany: 28.06.2023 -
Can you feed a city from its rooftops?
Opublikowany: 21.06.2023 -
The power of heritage brands
Opublikowany: 14.06.2023
The Food Chain examines the business, science and cultural significance of food, and what it takes to put food on your plate.