This Is TASTE
Podcast autorstwa Aliza Abarbanel & Matt Rodbard
585 Odcinki
-
384: Ghia’s Got Flavor with Mélanie Masarin
Opublikowany: 10.04.2024 -
383: The Father of California Cuisine with Michael McCarty
Opublikowany: 8.04.2024 -
382: Felix Salmon
Opublikowany: 5.04.2024 -
381: Cooking at the South Pole with Cree LeFavour
Opublikowany: 3.04.2024 -
380: Los Angeles Restaurant Highs and Lows with Bill Addison
Opublikowany: 1.04.2024 -
379: Wylie Dufresne & Joshua Weissman
Opublikowany: 30.03.2024 -
378: Jean-Georges Vongerichten
Opublikowany: 29.03.2024 -
377: Last Night a Sheet Pan Saved My Life with Olga Massov & Sanaë Lemoine
Opublikowany: 27.03.2024 -
376: Momofuku CEO Life with Marguerite Zabar Mariscal
Opublikowany: 25.03.2024 -
375: Emily Sundberg
Opublikowany: 23.03.2024 -
374: Dan Pashman
Opublikowany: 22.03.2024 -
373: Flavor Science 101 with Dr. Arielle Johnson
Opublikowany: 20.03.2024 -
372: NYC Forever with Nicolaia Rips
Opublikowany: 18.03.2024 -
371: Sun Noodle
Opublikowany: 15.03.2024 -
370: Julius Roberts
Opublikowany: 13.03.2024 -
369: Phil Rosenthal
Opublikowany: 11.03.2024 -
368: Crystal Wilkinson & Howie Kahn
Opublikowany: 8.03.2024 -
367: Hailee Catalano & Chuck Cruz
Opublikowany: 6.03.2024 -
366: George Motz
Opublikowany: 4.03.2024 -
365: Arjav Ezekiel & Harris Mayer
Opublikowany: 1.03.2024
If you're a fan of smart and lively conversations about food, home cooking, and culture, this is the place. We interview the most interesting characters in the world of food, media, and cookbooks and release episodes several times a month. The program is hosted by TASTE editors Aliza Abarbanel and Matt Rodbard, and is sometimes recorded live at Rizzoli Bookstore in New York City. Visit TASTE online: tastecooking.com
