This Is TASTE
Podcast autorstwa Aliza Abarbanel & Matt Rodbard
585 Odcinki
-
364: Spice Spice Baby with Kanchan Koya
Opublikowany: 28.02.2024 -
363: New York Magazine Restaurant Reviewing with Matthew Schneier
Opublikowany: 26.02.2024 -
362: Heems & Throwing Fits
Opublikowany: 24.02.2024 -
361: Graza Returns!
Opublikowany: 23.02.2024 -
360: Christina Chaey
Opublikowany: 21.02.2024 -
359: Andy Baraghani
Opublikowany: 19.02.2024 -
358: David Kamp
Opublikowany: 16.02.2024 -
357: Rachelle Hampton & Suzy Karadsheh
Opublikowany: 14.02.2024 -
356: Jamila Robinson
Opublikowany: 12.02.2024 -
355: The Taste of Things with Director Trần Anh Hùng
Opublikowany: 10.02.2024 -
354: Alex Prud’homme & Ali Rosen
Opublikowany: 9.02.2024 -
353: Rose Wilde
Opublikowany: 7.02.2024 -
352: PJ Vogt
Opublikowany: 5.02.2024 -
351: Aura Bora
Opublikowany: 2.02.2024 -
350: Angelo Sosa
Opublikowany: 31.01.2024 -
349: DeVonn Francis
Opublikowany: 29.01.2024 -
348: Jamie Oliver
Opublikowany: 27.01.2024 -
347: Pizza Week with Daniel Holzman of Danny Boy’s Famous Original Pizza
Opublikowany: 26.01.2024 -
346: Pizza Week with Noam Grossman of Upside Pizza
Opublikowany: 25.01.2024 -
345: Pizza Week with Mya Anitai of Franny's
Opublikowany: 24.01.2024
If you're a fan of smart and lively conversations about food, home cooking, and culture, this is the place. We interview the most interesting characters in the world of food, media, and cookbooks and release episodes several times a month. The program is hosted by TASTE editors Aliza Abarbanel and Matt Rodbard, and is sometimes recorded live at Rizzoli Bookstore in New York City. Visit TASTE online: tastecooking.com
