Eat This Podcast
Podcast autorstwa Jeremy Cherfas - Poniedziałki
307 Odcinki
-
Hulled wheats
Opublikowany: 6.08.2018 -
At last: agriculture
Opublikowany: 5.08.2018 -
What exactly is wheat?
Opublikowany: 4.08.2018 -
Crumbs; the oldest bread
Opublikowany: 3.08.2018 -
Boil in the Bag
Opublikowany: 2.08.2018 -
The Abundance of Nature
Opublikowany: 1.08.2018 -
Our Daily Bread 00
Opublikowany: 26.07.2018 -
Food as Power
Opublikowany: 28.05.2018 -
Food safety and industry concentration
Opublikowany: 14.05.2018 -
Who owns whom in the food industry
Opublikowany: 30.04.2018 -
Whatever happened to British veal?
Opublikowany: 16.04.2018 -
Hoptopia
Opublikowany: 2.04.2018 -
A visit to Hummustown
Opublikowany: 19.03.2018 -
Barges and bread
Opublikowany: 5.03.2018 -
The Hamlet Fire
Opublikowany: 19.02.2018 -
From little seeds …
Opublikowany: 5.02.2018 -
Bread as it ought to be
Opublikowany: 22.01.2018 -
Little bits of 2017: Part IV
Opublikowany: 8.01.2018 -
Little bits of 2017: Part III
Opublikowany: 1.01.2018 -
Little bits of 2017: Part II
Opublikowany: 25.12.2017
Using food to explore all manner of topics, from agriculture to zoology. In Eat This Podcast, Jeremy Cherfas tries to go beyond the obvious to see how the food we eat influences and is influenced by history, archaeology, trade, chemistry, economics, geography, evolution, religion -- you get the picture. We don't do recipes, except when we do, or restaurant reviews, ditto. We do offer an eclectic smorgasbord of tasty topics. Twice nominated for a James Beard Award.
