FermUp - The Fermented Food Podcast
Podcast autorstwa FermUp
100 Odcinki
-
101: Sandor Katz
Opublikowany: 6.11.2015 -
100: Bill Shurtleff
Opublikowany: 9.10.2015 -
99: Umeboshi Plums with Ozuke's Willow and Mara
Opublikowany: 2.10.2015 -
98: Oregon Fermentation Festival
Opublikowany: 25.09.2015 -
97: Fruit Fly Eggs
Opublikowany: 18.09.2015 -
96: Condiment Conduits
Opublikowany: 10.09.2015 -
95: Fermentation Explosions
Opublikowany: 4.09.2015 -
94: Revisiting Fermentation on Wheels
Opublikowany: 28.08.2015 -
93: Researching Fermentation
Opublikowany: 12.12.2014 -
92: Cultured Foods for Your Kitchen
Opublikowany: 5.12.2014 -
91: Firefly Kitchens
Opublikowany: 21.11.2014 -
90: Kombucha Kits
Opublikowany: 14.11.2014 -
89: Ancient Kefir Cheese
Opublikowany: 7.11.2014 -
88: Fermentation Residency Program
Opublikowany: 31.10.2014 -
87: New Fermented Vegetables Cookbook
Opublikowany: 24.10.2014 -
86: Weeds and Fermentation
Opublikowany: 17.10.2014 -
85: To Starter or Not to Starter
Opublikowany: 3.10.2014 -
84: Sandor's Cabin and Nukadoko
Opublikowany: 26.09.2014 -
83: Kahm and Kimchi Fries
Opublikowany: 19.09.2014 -
82: The Heal Your Gut Cookbook
Opublikowany: 9.09.2014
FermUp is a weekly conversation about the art, science and history of food fermentation brought to you by two fermentation enthusiasts. We cover the what, why and DIY how-to. Learn the history and ways to ferment common food items such as sauerkraut, kimchi, kombucha, kefir and yogurt. We also explore cultures of fermentation from around the world. If it is fermentable and edible, we will discuss it.
