The Connected Table Live
Podcast autorstwa Talk 4 Radio - Środy

Kategorie:
534 Odcinki
-
Rimessa Roscioli, Rome & Salinas NYC
Opublikowany: 14.11.2019 -
Exploring Tuscany's DOCG Maremma
Opublikowany: 7.11.2019 -
Chianti Classico's Francesco Ricasoli
Opublikowany: 1.11.2019 -
Artisan Baker Dan Leader, Bread Alone
Opublikowany: 11.10.2019 -
Chef Mina Newman & Vintner Sarah Troxell
Opublikowany: 3.10.2019 -
Chef Marc Murphy, "Chopped"
Opublikowany: 13.09.2019 -
Chef Kerry Heffernan and Barbara Sibley
Opublikowany: 9.09.2019 -
Virginia Willis- Southern Food & Culture
Opublikowany: 15.08.2019 -
Michele/ Massimo Bernetti, Robert Parker
Opublikowany: 1.08.2019 -
Robert Princic, Gradis'Ciutta
Opublikowany: 26.07.2019 -
Nicolas Joly, La Coulée de Serrant
Opublikowany: 11.07.2019 -
Vintner Tom Gamble and Chef Annie Copps
Opublikowany: 3.07.2019 -
Tuscany's Il Palagio with Trudie Styler
Opublikowany: 27.06.2019 -
A Visit with Sicily's Feudo Montoni
Opublikowany: 20.06.2019 -
Luciano Piona Cavalchina, Cavalchina
Opublikowany: 13.06.2019 -
André Shearer & Beatrice C. Bonacossi
Opublikowany: 31.05.2019 -
Baglio di Pianetto & Feudo Disisa-Sicily
Opublikowany: 29.05.2019 -
Janet Fletcher & Gaetana Jacono
Opublikowany: 16.05.2019 -
Pierre-Jean Sauvion & Amélie Neau
Opublikowany: 9.05.2019 -
Joan Nathan, Jewish Cooking Author
Opublikowany: 2.05.2019
Food and beverage industry insiders Melanie Young and David Ransom connect you to leaders and legends in wine, spirits, food and hospitality as they travel the world. Hear from vintners, restaurateurs, chefs, distillers, educators, authors, farmers and more. Melanie and David are the insatiably curious culinary couple who are always in search of a great story to share with their listeners. They bring a fresh approach to spotlighting industry movers and shakers and exploring the pleasures of the palate. Connect and visit www.theconnectedtable.com Instagram@theconnectedtable Like on Facebook@connectedtable